Общи условия за ползване

РЕГИСТРАЦИЯ НА ПРОФИЛ


Чрез регистрация, клиентът придобива потребителско име и парола, с които се идентифицира в онлайн магазина.Изразява съгласието си с настоящите Общи условия за ползване. Получава правото да извършва валидни поръчки за закупуване на стоки, ползване на отстъпки и  промоции, както и да отказва изпълнението им по надлежния ред.


ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ


С цел закупуване на продукти от електронния магазин на АРТ МИРА , клиентите правят регистрация и попълват лична информация в регистрационната форма. Тази Информация е под закрила на закона за защита на личните данни. Магазин АРТ МИРА използва личната информация само и единственно с цел осъществяване на поръчка. Ние приемаме изпратената от Вас информация като използваме данните за изпълнение на Вашата заявка. Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.

РЕКЛАМА


 Информационен Бюлетин - средство за периодично информиране за предлаганите от www.artmira.net стоки, отстъпки и промоции изпращан по електронен път чрез електронна поща, без той да ангажира с покупка или каквото и да е друго действие Клиента. В момента, в който Клиентът си създаде акаунт в Сайта, автоматично се включва в списъка с желаещи да получават информационен бюлетин. Опцията по отношение на съгласието за получаване на Бюлетин може да бъде променена по всяко време. Отказа си от получаване на бюлетин, клиентът може да изрази винаги на електронната поща отбелязана във всеки бюлетин. Връзките към Web сайтове на трети лица в този Сайт са предоставени единствено за Ваше удобство. Магазин АРТ МИРА не носи отговорност за никоя от тези страници или тяхното  съдържание.


УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА НА СТОКИ

Указаните цени на отделните артикули е в български лева и са за 1 брой, пакет, връзка, метър, чиле (в зависимост от разфасовката). За поръчка и доставка на стоките са указани в сайта и са личен избор на потребителя. Поръчването на стоки става чрез натискане на бутона ”потвърди”. Действието представлява волеизявление, което обвързва със силата на договор клиента и artmira.net. При поръчката клиента задължително посочва точен адрес и телефон за осъществяване на заявката. Посочването на непълни или неверни данни прави поръчката невалидна и тя не обвързва artmira.net  с изпълнение. Всеки клиент сам определя начина на доставка с куриер (до офиса на куриера или до адрес). Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента конкретно за поръчката адрес за доставка. При ”доставка с наложен платеж” дължимата сума се заплаща на куриера при получването на стоката (НЕ СЕ изисква предварително плащане), с което договора за доставка на стоки се счита за изпълнен и от двете страни. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка. Срока за изпълнение на заявки е от 1 до 5 работни дни. Минимална стойност на заявката - 5 (пет) лева. Транспортните разходи, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката. Цените за доставка се определят от теглото на стоката, стойността на наложения платеж и услугата, която сте избрали. За подробна информация относно цени и допълнителни услуги свързани с доставката:

http://www.speedy.bg

http://www.econt.com

 Приблизителни цени на доставка, за по-точна информация моля погледнете в сайта на избраната от вас куриерска фирма. Ако стойноста на заявката е над 100лв. транспортните разходи са за сметка на АРТ МИРА (важи само за територията на Република България).

ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧАНА И ДОСТАВЕНА СТОКА

Клиент, поръчал стока чрез електронния магазин mart-bg.com и получил същата по пощата или с куриер, има право да откаже получаването на поръчката, или част от нея след като вече тя му е доставена, само в следните случаи:

 - при транспортирането стоката е повредена;

- доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента;

- рекламации по гореизброените случаи се извършват до 3 дни от момента на доставката.

- в случаите, предвидени в чл.55, ал. 1 от ЗЗП, купувачът може да упражни правото си в 14 - дневен срок, да се откаже от поръчаната стока в случай, че бъдат посочени писмено основателни причини за това и се подпише декларация, удостоверяваща, че стоката не е използвана и не е нарушена оригиналната и опаковка. Връщането на стоките по тази точка е за сметка на купувача!

- ако цената, която трябва да се плати не съответства на цената на която е поръчана стоката.

Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже получаването и заплащането на поръчаната от него стока и разходите по доставката.

ДРУГИ УСЛОВИЯ

Ако стойноста на заявката е над 100 лева транспортните разходи са за наша сметка 
до посочен от Вас адрес (важи само за територията на Република България)
Над 200 лева - отстъпка 5% + безплатна доставка до посочен от Вас адрес

Над 400 лева - отстъпка 10% + безплатна доставка до посочен от Вас адрес

Над 1000 лева - отстъпка 15% + безплатна доставка до посочен от Вас адрес.

Потребителите на сайта нямат право да извършват действия, които нарушават  общоустановени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и други подобни, нарушаващи или увреждащи правата или интересите на трети лица. Личната идентификационна информация, e-mail , заявки и съобщения, изпратени до този сайт се считат за поверителни. Магазин АРТ МИРА има правото да променя цените и съдържанието на сайта по всяко време без предварително информиране на потребителите.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
            
"АРТ МИРА 11" ЕООД е еднолично дружество, вписано в Агенция по вписванията с ЕИК 204946352. Всички посочени на сайта цени са крайни, в български лева (BGN).

В съответствие с Регламент (ЕС) No. 524/2013, Комисията на ЕС създаде интернет платформа относно онлайн решаване на потребителски спорове, която е достъпна на следния адрес: http://ec.europa.eu/consumers/odr.